El primer trimestre del Padawans!

A l’octubre va començar aquest nou curs d’esplai. Un curs ple de canvis i novetats pel que respecta al grup de Padawans, ja que per primer cop hem decidit canviar els períodes de temps en què realitzem esplai. I que implica això? Doncs que durant aquest any no ens trobarem setmanalment per realitzar activitats els dissabtes a la tarda, sinó que ho farem cada dues o tres setmanes, depenent de la disponibilitat del grup, amb la finalitat de poder dur a terme activitats més extenses i compromeses a les nostres necessitats i gustos. 

Així doncs, el primer dia que ens vam trobar vam haver de superar una gimcana amb QR pel barri de Gràcia. La veritat és que no ens va ser tan fàcil com pensàvem i el resultat no  va ser l’esperat, però almenys ens va servir per descobrir qui serien els nostres monitors durant el curs.

La segona activitat que vam realitzar va ser una sortida en bicicleta, en la qual vam pedalejar un total de 30 quilòmetres! Va ser un dia divertit on vam poder gaudir de l’esport en companyia i on vam poder posar en comú molts dels objectius i reptes que marcaran aquest nou curs.  

Una altra activitat que vam realitzar a l’esplai va estar relacionada amb la cuina! Com que una de les coses que més ens agradaria fer és una petita ruta a l’estiu, els nostres monitors volien comprovar si estàvem capacitats pel que això comporta, de manera que ens van encarregar la missió de pensar un menú apte per a tots, amb un pressupost i estris limitats i amb el que havíem de calcular molt bé les quantitats. No és tan fàcil com us penseu calcular bé les quantitats, pensar en un menjar saludable i que alhora satisfaci els gustos de tothom, però al final vam optar per una opció senzilla i bona: uns macarrons amb tomàquet i ou ferrat! Durant la preparació vam tenir alguns petits problemes, però d’això es tracta, d’anar practicant i corregint errors per tal d’arribar ben preparats a la ruta.

Finalment, durant el sopar de nadal que realitzava l’esplai Sant Jordi amb les famílies, vam organitzar un bingo musical per aconseguir finançament pel nostre gran objectiu del curs: poder fer una petita ruta a l’estiu! El bingo va ser un èxit, ja que totes ens ho vam passar molt bé i vam poder ballar i cantar una mica amb les cançons populars i divertides. Aptes per a tots els gustos!

I fins aquí les activitats més destacables d’aquest primer trimestre. Ara toca descansar, passar el nadal amb bona companyia i agafar forces pel 2020, ja que estem segurs que serà un any molt important per a nosaltres! Fins a l’any que ve!!!  


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.