Podeu pensar que estem boges, que som unes idealistes i uns “hippies colgaos” i, probablement, és veritat.

Els Monis són l’últim esglaó de l’esplai, però no per això menys importants. Ser monitora implica invertir gran part del teu temps per dur a terme, dissabte rere dissabte, el projecte en el qual creus. Significa reunions interminables, eterns debats pedagògics, tardes senceres preparant jocs i activitats… Però, sobretot, ser monitora significa completar el camí que has iniciat com a nena, compartint amb els teus amics la il·lusió de tirar endavant un projecte comú i educar per la transformació a través de valors que es basen en el respecte, la igualtat i el compromís.

 

Putxis 

Holaaa, sóc la Berta i estic estudiant un grau superior

 d’educació infantil. És el meu primer cop com a monitora però vinc amb moltes ganes. M’encanta el món del lleure i és per això que aquest estiu vaig fer el curs de monitora en el lleure i ara estic fent les pràctiques aquí a l’esplai Sant Jordi. M’agrada la natura, els esports i sortir a caminar pel bosc.

Ens veiem per l’esplai!!!

 

 

 

 

Hola a tots i totes! Em dic Anabel i estudio el doble grau d’Educació Infantil i Primària a la UB. Sóc de Mallorca i aquest és el meu quart any com a monitora. Per mi els monitors i monitores són aquells que eduquen en valors i ens fan créixer com a persones, és per això que estic molt contenta de poder formar part d’aquesta família. Aquest any portaré amb moltes ganes el grup dels petits, els Putxis! Ens ho passarem molt, molt bé! I si voleu que us conti un secret…El meu joc preferit és “la bandera”!           

Quin és el vostre? Ens veiem els dissabtes!!

 

Tacs

 

Hola!!! Em dic Brenda, estudio Belles Arts i també Humanitats i Estudis Culturals,  els meus hobbies són la pintura, el dibuix, la música i últimament estic aprenent a crear peces de ganxet. És el meu segon any com a monitora al Sant Jordi tot i que prèviament he sigut monitora a altres entitats com a voluntària. El que més m’agrada de ser monitora és poder transmetre els valors i coneixements a altres mitjançant el lleure per créixer i conviure juntes en societat. Aquest any em trobareu al grup de Tacs (un altre cop!) tots els dissabtes a la tarda per jugar, riure i aprendre moltes coses!!! 😉 <3

 

 

 

Hey!! Sóc l’Enric, estudio un grau superior de Realització de projectes d’audiovisuals i espectacles.

Aquest és el meu tercer any com a monitor, i m’ho estic passant genial. M’agrada fer xivarri, jugar, riure i passar-ho bé amb els qui m’envolten.
M’apassiona la música, la màgia, la muntanya, el cinema i els videojocs.

Ens veiem a l’esplai doncs!? 😉

 

 

 

 

 

Holiiiiss!!! Sóc l’Ainhoa, tinc 19 anys i estic estudiant el grau de ciències ambientals a la Universitat de Barcelona. Vaig entrar a l’Esplai Sant Jordi per fer les pràctiques de monitora de lleure i al final he decidit quedar-me. Aquest és el meu primer any com a monitora del grup de Tacs i m’ho estic passant súper súper bé! :)))

M’agrada moltíssim la natura, fer rutes pel bosc i gaudir de les bones estones amb els meus amics, i crec que l’Esplai és el lloc perfecte per fer tot això i més!!

Espero que estigueu preparats per passar-ho súper bé!! Ens veiem a l’esplai!! :)))

 

 

 

Raikus

Holiii! Em dic Gigi, porto al esplai desde ben petita i m’encanta!
A part d’encantar-me perquè m’ho passo súper be rient i jugant, penso que venir al esplai és una experiència molt enriquidora a nivell de valors, sobretot de convivència i respecte, a sobre aprenem de la forma mes divertida i sana possible!

Tinc molt clar que gran part de la persona que sóc és gràcies a l’esplai, he viscut moooltes coses aquí i n’he après molt, i m’agrada pensar que puc donar la mateixa oportunitat que se’m va donar a mi als nenxs que veniu!
Porto el grup dels grans, les Raikus i espero portar-les molts anys mes, ens veiem dissabte!!!🫶🏼❤️

 

Hooola! Sóc la Bàrbara, tinc 19 anys i estudio criminologia a la Universitat Autònoma de Barcelona. M’encanta llegir i escriure, i m’agrada molt dedicar temps de la meva vida a enriquir-me com a persona. Per això, per a mi l’esplai és molt important i estic molt contenta de ser monitora ja que penso que la relació que es crea amb els infants és única i molt especial i n’aprenc d’ells moltíssim cada dia.

 

 

 

 

Monitores de suport

Les monitores de suport són aquelles persones tan imprescindibles dins l’organització de l’esplai, però que sovint no són tan visibles. Com a tota entitat, a part de l’activitat principal, que en el nostre cas són les tardes, excursions i colònies d’esplai; hi ha una sèrie de tasques com encarregar-se de tresoreria (gestió econòmica), secretaria (respondre mails, inscripcions, actes, etc), xarxes socials, comprar material o buscar cases de colònies entre d’altres, que qualsevol persona que potser no pugui dedicar les tardes d’esplai però si unes hores a la setmana, ho pot fer!

És així com, enguany podem gaudir de les col·laboracions de la Marta, el Marc, la Sangita i altres monis que només poden venir de colònies! Totes elles ja han format part de l’equip de monitores, i encara que ja no vinguin tant com abans, la seva ajuda sempre és benvinguda i quan hi ha alguna activitat més diferent i poden venir, sempre intenten participar! 

 

Hola, jo sóc el Marc Bellós i estic estudiant un doble grau de CAFE (INEF) i Fisioteràpia. He fet el curs de monitor de lleure i he vingut a parar aquí a l’Esplai Sant Jordi. És el meu segon any com a monitor de l’esplai però no serà l’últim. De petit he anat a esplais i colònies i m’han agradat molt i ara espero que us faci gaudir com jo vaig gaudir en el seu moment. És una experiència inoblidable i que no us podeu perdre. Una abraçada i ens veiem aviat!

 

 

 

 

Hola trapelles! Com esteu? Algunes ja em coneixeu, però per les que no, em dic Marta i tinc 22 anys. Estudio enginyeria informàtica i treballo de monitora de colònies escolars. Desde petita el lleure i l’esplai han estat un refugi per mi i ara que sóc més gran me n’he adonat que el món del lleure m’apassiona. Per mi un esplai és un lloc màgic, un motor de transformació social per educar individus crítics i responsables amb l’entorn. I tot mentre juguem, ens sorprenem, compartim i riem. Quina bogeria, no? A part de l’esplai m’agrada molt córrer sota la pluja, construir cabanes, fer la cabreta per la muntanya, anar en bici i cuinar. Aquest any seré monitora de suport i m’agradaria compartir els dissabtes a la tarda amb totes vosaltres! Espero que tingueu tantes ganes com jo!! Ens veiem dissabte a l’esplai? 😉

 

 

ExMonitores 😉

L’Esplai Sant Jordi porta molts anys en funcionament i per això volem agrair a totes les persones que han format part de l’equip de monitores ja que sense aquestes l’esplai no seria el que és actualment.