Podeu pensar que estem bojos, que som uns idealistes i uns “hippies colgaos” i, probablement, és veritat.

Els Monis són l’últim esglaó de l’esplai. Ser monitor implica invertir gran part del teu temps per dur a terme, dissabte rere dissabte, el projecte en el qual creus. Significa reunions interminables, eterns debats pedagògics, tardes senceres preparant jocs i activitats… Però, sobretot, ser monitor significa completar el camí que has iniciat com a nen, compartint amb els teus amics la il·lusió de tirar endavant un projecte comú i educar per la transformació a través de valors que es basen en el respecte, la igualtat i el compromís.

Putxis

Hola a tots i totes! Em dic Anabel i estudio el doble grau d’Educació Infantil i Primària a la UB. Sóc de Mallorca i aquest és el meu tercer any com a monitora del Sant Jordi! Per mi els monitors i monitores són aquells que eduquen en valors i ens fan créixer com a persones, és per això que estic molt contenta de poder formar part d’aquesta família. Aquest any portaré amb moltes ganes el grup dels petits, els Putxis! Ens ho passarem molt, molt bé! I si voleu que us conti un secret…El meu joc preferit és “la bandera”!           
Quin és el vostre?
Ens veiem els dissabtes!!

 

 

 

 

Hola boniques i bonics! Com esteu? Em dic Marta. Estic estudiant Engineria Informàtica i treballo de monitora de colònies escolars. Res m’agrada més que el món del lleure. Sempre he pensat que l’esplai és el millor que s’ha creat mai, un espai que permet educar en valors mentre juguem, riem, fem amistats i ens ho passem pipa. A part de l’esplai, m’agrada molt saltar sota la pluja, construir cabanes, fer la cabreta per la muntanya i anar en bici.

Aquest és el meu primer any com a monitora durant el curs (tot i que he sigut monitora de colònies durant dos anys) i portaré al grup de Putxis. Quines ganess!!

Ens veiem per l’esplai! Una abraçada gegant!!!

 

 

 

 

Hola!! Em dic Laura i estudio Atenció a persones en situació de dependéncia. Es el meu primer any com a monitora al Sant Jordi i vinc amb molta ilusió. M’agraden molt els esports i anar a passejar per la muntanya i poder explorar la fauna i la flora que té i desconectar de la ciutat.
Ens veiem cada dissabte aqui us esperem!!!.

 

 

 

 

 

 

Raikus

 

Hola exploradores! Me llamo Sergio y es mi primer año como monitor del esplai. Estudio educación y control ambiental, me encantan las aves y salir a la montaña. Pienso que es vital pasar tiempo libre de calidad y este es el mejor sitio para jugar, reir y descubrir! Un abrazote!

 

 

 

 

Hola!! Em dic Aina i estudio psicologia i pedagogia a la universitat. He fet el curs de monitora de lleure aquest estiu i ara estic a l’esplai Sant Jordi!

De petita, a l’estiu, sempre anava de colònies i campaments, i m’encantaven! Per això espero poder donar la mateixa vivència als nostres nens i nenes. Penso que el lleure, ben organitzat, pot ser una experiència formadora que et dura tota la vida.

 

 

 

Monitorxs de suport

Són aquelles persones tan imprescindibles dins l’organització de l’esplai, però que sovint no són tan visibles. Com a tota entitat, a part de l’activitat principal, que en el nostre cas són les tardes, excursions i colònies d’esplai; hi ha una sèrie de tasques com encarregar-se de tresoreria (gestió econòmica), secretaria (respondre mails, inscripcions, actes, etc), xarxes socials, comprar material o buscar cases de colònies entre d’altres, que qualsevol persona que potser no pugui dedicar les tardes d’esplai però si unes hores a la setmana, ho pot fer! És així com, enguany podem gaudir de les col·laboracions de la Isa, la Natàlia, la Laia i la Juy! Totxs ellxs ja han format part de l’equip de monitorxs, i encara que ja no vinguin tant com abans, la seva ajuda sempre és benvinguda i quan hi ha alguna activitat més diferent i poden venir, sempre intenten participar!