El diumenge ja vam tornar… Tots i totes teníem un cúmul de sensacions barrejades. Per una part, teníem ganes de tornar a Barcelona per retrobar-nos amb les nostres famílies, però, per altra part, estàvem tristos per haver de acomiadar-nos del que havia estat la nostra casa durant els últims 10 dies. I el que és pitjor, dels amics, monitors i intendents que, a poc a poc, s’havien anat convertint en família. Perquè la màgia de les colònies és aquesta: estimar i convertir en família a persones que al principi eren desconegudes, però amb les que al final vas acabar creant vincles que recordaràs durant molt de temps i… qui sap? Potser puguem retrobar-nos d’aquí a un temps. 

Però de moment, us escrivim aquest últim post per donar-vos a tots les gràcies. 

Als infants, que, amb tota la vostra energia, il·lusió i alegria, vau fer possible unes colònies tan divertides. Gràcies per compartir amb nosaltres els vostres somriures i la vostra innocència.

A les famílies, que des del primer moment vau confiar en nosaltres i que no heu deixat d’entrar a aquesta web per anar veient les aventures que vivien els vostres fills i filles dia a dia. 

Als intendents, per tenir la paciència de cuinar per 54 persones i fer-ho amb el millor dels seus somriures. I perquè no ho negarem, el menjar estava boníssim! 

I per últim, als monitors, que, un any més, han trobat la força i les ganes necessàries per tirar endavant un projecte que ens omple d’il·lusió i felicitat a tots els que formem part de l’esplai Sant Jordi.  

Moltes gràcies a totes!!! I esperem retrobar-nos l’any que ve!!!

Esplai Sant Jordi.


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.