El dilluns ens vam despertar amb una música molt metàl·lica. Vam esmorzar llet, cereals i galetes. Després vam sortir a fer serveis i més tard ens va venir a visitar l’Avatar, un noi que podia dominar els quatre elements, per+o que necessitava la nostra ajuda per aconseguir-ho. 

Així doncs, amb ell vam fer uns jocs d’aigua per dominar aquests elements i vam acabar amb una guerra d’aigua seguida d’un banyet a la piscina!

A l’hora de dinar vam menjar un cuscús amb pollastre i verdures saltejades molt bo! I després al temps lliure vam continuar fent polseres!!! A la tarda vam fer jocs per controlar la terra i l’aire. Van ser molt divertits!

Després de berenar va arribar l’oncle Iroh amb una tetera i ens va dir que havíem de fer un atrapasomnis per contactar amb els esperits i controlar l’avatar. També vam pintar un mural amb els quatre elements.

A la nit vam fer un joc nou que mai havíem fet i va molar moltíssim! Es deia el soldadet. Els capitans de cada equip, la Naïm i el Leo petit, van ser molt precabuts. 

Un dia més, a l’hora de dormir vam marxar ràpidament al llit, perquè estàvem molt cansats!!! 

Fins demà!

Infants del grup 4.


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.