Al matí ens vam despertar i vam esmorzar. Vam fer serveis i després va aparèixer el Marc, un noi que estava molt nerviós perquè no trobava la seva família. Nosaltres vam decidir buscar-la perquè ens ensenyessin algunes estratègies per comprendre la seva manera de ser i poder conèixer-lo bé. L’activitat que més ens va agradar va ser la de la porta, on havíem d’improvisar una situació diferent cada vegada que travessàvem una porta.

A la piscina ens vam mullar amb la manguera i al temps lliure vam estar jugant i parlant una estona. Alguns també vam estar estirats en una hamaca.

Vam dinar amanida de pasta i va venir una participant sorpresa: la Llura!

Al temps lliure després de dinar vam fer moltes polseres i després vam pujar al poble i, amb l’ajuda d’un mapa, vam buscar unes emocions amagades pels carrerons.

Quan ja teníem aquestes emocions primàries vam fer una cursa per classificar altres emocions dins de les primàries. 

Vam berenar i després ens vam enganxar una etiqueta a l’esquena que no podíem mirar, de manera que entre tots ens havíem d’aparellar amb un altre company que tingués una etiqueta semblant a la nostra. Però és que les etiquetes no ens defineixen com a persona i les nostres parelles no han de per què ser les que tenen les mateixes característiques que nosaltres. Tots i totes som diferents i això és el que ens fa especials. Els prejudicis només ens limiten i ens impedeixen mirar més enllà. 

Al final de la tarda vam fer una activitat plàstica en la qual havíem de plasmar les emocions que ens defineixen sobre un paper. Els padawans també vam conèixer la sèrie de Sex Education i vam poder parlar sobre temes que ens preocupen o ens inquieten. Va estar molt interessant i ens va agradar molt perquè es va crear un clima de confiança i de respecte molt positiu. 

A l’hora de sopar vam menjar espinacs i llom a la planxa. Els espinacs no ens van agradar molt a tots, però vam fer un gran esforç. 

Finalment, a la nit vam fer el joc del triangle. Ens haviem d’intercanviar la roba per arribar fins als monitors sense que ens poguessin reconèixer i dir el nostre nom. Va ser molt divertit! Ens va agradar molt. Gràcies a les nostres tàctiques, molts de nosaltres vam aconseguir arribar fins al fulard dels monis.

I a dormir!

Infants del grup 2.


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.