Ahir va tocar la sèrie d’Adventure Time. La nostra aventura era la de descobrir les muntanyes del voltant de la casa. Els Padawans van fer sols una excursió de supervivència i la resta vam marxar muntanya amunt. Durant la caminada hi havia unes vistes molt boniques! 

A meitat de camí vam trobar una font amb aigua natural que sortia directament de la muntanya i que estava molt bona. Quan era l’hora de dinar vam parar a menjar-nos els nostres entrepans i vam jugar una estona al joc del Llop. Després vam iniciar el camí de tornada a la casa, ens esperava la piscina!!! 

Durant tota la tarda ens vam estar banyant, ens vam dutxar i vam poder aprofitar d’una estona de temps lliure per jugar i fer pulseres. Sabeu que? Tenim uns fils molt xulos i ens estan quedant unes polseres molt divertides! 

A l’hora de sopar vam menjar una bona bona ensaladilla rusa i un lluç a la planxa. Que bo! I després per acabar, vam jugar a un dels nostres jocs preferits: el macarró!!! Vam quedar 69 a 73. 

No ens va costar molt anar a dormir, estavem molt cansats! 


Infants del grup 3.


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.