Mentrestant, seguint amb aquest any de celebració del 30è aniversari de l’esplai Sant Jordi, us presentem el disseny de la samarreta guanyadora! I ja les podem comprar a partir del dissabte 22 d’abril! A què espereu?

Aquest súper disseny ens mostra el tornar a nèixer que fa aquest any l’esplai Sant Jordi després d’un canvi de local a l’escola Montseny (del qual agraïm molt la seva acollida), i el passar a una etapa nova plana d’il·lusió i energia!!!

I a més de la samarreta, què farem quan faci més fred? No patiu que per això l’esplai també té la seva pròpia dessuadora amb un altre original disseny! Aquí us deixem el prototip de la dessuadora “30 anys fent camí” pel qual aprofita el símbol del GR (*gran recorregut) que ens trobem pels camins de muntanya cada vegada que fem excursions o rutes, i que comparteix els mateixos colors que l’esplai: el blanc i el vermell!


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.