Aquesta és una publicació especial i diferent. Volem parlar d’un tema que ens afecta a tots i a totes, d’un tema de rellevància mundial i que necessita ser tractat.

Durant els últims anys, són moltes les persones que han hagut de deixar els seus països per fugir d’una guerra, de l’horror i el patiment.

En un espai com és l’esplai, una entitat d’educació en el lleure, forma part dels nostres principis la sensibilització envers les problemàtiques socials, tant aquelles de més a prop com les que vénen de més lluny, entendre-les i poder crear-nos una opinió pròpia cap aquestes.

La tasca educativa de l’esplai és fomentar valors tan importants com la solidaritat, l’empatia i el respecte. És així com és primordial treballar per desenvolupar una visió crítica del món que ens envolta. Alhora que cal treballar per la igualtat, pel dret a una vida digne, pel dret a ser i fer.

Aquesta situació no pot ser ignorada. Davant d’aquesta gran crisi hem d’actuar. No ens podem quedar de braços plegats mirant com les notícies ens informen dia a dia del que està passant.

És per això que organitzacions i campanyes com Casa nostra casa vostra reivindiquen la voluntat d’acollir amb diferents actuacions, una d’elles és la petició col·lectiva a partir d’un manifest, nosaltres ja hem firmat! Fes que creixi el nombre de signants a: http://www.casanostracasavostra.cat/manifest

Categories: General

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.