Hem aterrat al planeta Wall-ee 23, que orbita a l’estrella PixR785. Ens hem trobat amb la presència de dues aliens molt tristes i preocupades. Ens han explicat que en Big Boss té la sospita de que el fugitiu Koon Windu està amagat pel nostre planeta però no el troba degut a la brossa que invaeix el planeta. Resulta que el planeta Wall-ee 23 , anys enrrera, havia estat una terra on els miners s’aprofitaven dels recursos i l’aigua que tenien i ara s’ha convertit en un contenidor de brossa espacial! Com a agents intergal·lactics hem de realitzar una missió molt important: recollir tota aquesta brossa que hi ha per poder trobar el fugitiu que està amagat en algún racó del planeta.

És per això, que durant el matí hem pres camí direcció el Castell de Rubió de Baix, ja que en Big Boss assegura que l’han vist per allà. Durant el trajecte hem recollit la brossa de tot el camí per netejar-lo i trobar el Koon Windu. No obstant això, en quant arribem a dalt, no hi és així  que decidim dinar per agafar forces i poder trobar-lo.

De camí de tornada se’ns informa que els arbres del voltant han estat qui han vist passar al nostre fugitiu però que estan molt espantats i necessiten molt d’amor per tot el mal que els hi han fet al seu planeta. Finalment, ens donen una pista molt clara, el Koon Windu ja no està al nostre planeta.

Anem a dormir pensant  que potser al proper planeta acabem descobrint on està…

Categories: Activitats

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.