Podeu pensar que estem boges, que som unes idealistes i uns “hippies colgaos” i, probablement, és veritat.

Els Monis són l’últim esglaó de l’esplai, però no per això menys importants. Ser monitora implica invertir gran part del teu temps per dur a terme, dissabte rere dissabte, el projecte en el qual creus. Significa reunions interminables, eterns debats pedagògics, tardes senceres preparant jocs i activitats… Però, sobretot, ser monitora significa completar el camí que has iniciat com a nena, compartint amb els teus amics la il·lusió de tirar endavant un projecte comú i educar per la transformació a través de valors que es basen en el respecte, la igualtat i el compromís.

Putxis i Tacs

Hola a tots i totes! Em dic Anabel i estudio el doble grau d’Educació Infantil i Primària a la UB. Sóc de Mallorca i aquest és el meu tercer any com a monitora del Sant Jordi! Per mi els monitors i monitores són aquells que eduquen en valors i ens fan créixer com a persones, és per això que estic molt contenta de poder formar part d’aquesta família. Aquest any portaré amb moltes ganes el grup dels petits, els Putxis! Ens ho passarem molt, molt bé! I si voleu que us conti un secret…El meu joc preferit és “la bandera”!           

Quin és el vostre?

Ens veiem els dissabtes!!

 

 

Hola boniques i bonics! Com esteu? Em dic Marta. Estic estudiant Enginyeria Informàtica i treballo de monitora de colònies escolars. Res m0agrada més que el món del lleure. Sempre he pensat que l’esplai és el millor que s’ha creat mai, un espai que permet educar en valors mentre juguem, riem, rem amistats i ens ho passem pipa. A part de l’esplai, m’agrada molt saltar sota la pluja, construir cabanes, fer la cabreta per la muntanya i anar en bici. Aquest és el meu primer any com a monitora durant el curs (tot i que he sigut monitora de colònies durant dos anys) i portaré al grup de Putxis. Quines ganess!!Ens veiem per l’esplai! Una abraçada gegant!!!

 

 

Hola!! Em dic Laura i estudio Atenció a persones en situació de dependència. És el meu primer any com a monitora al Sant Jordi i vinc amb molta il·lusió. M’agraden molt els esports i anar a passejar per la muntanya i poder explorar la fauna i la flora que té i desconnectar de la ciutat.
Ens veiem cada dissabte, aquí us esperem!!!

 

 

 

 

Holaaa, sóc la Berta i estic estudiant un grau superior d’educació infantil. És el meu primer cop com a monitora però vinc amb moltes ganes. M’encanta el món del lleure i és per això que aquest estiu vaig fer el curs de monitora en el lleure i ara estic fent les pràctiques aquí a l’esplai Sant Jordi. M’agrada la natura, els esports i sortir a caminar pel bosc.

Ens veiem per l’esplai!!!

 

 

 

 

 

 

 

Hey!! Soc l’Enric, estudio un grau superior de Realització de projectes d’audiovisuals i espectacles.
Aquest és el meu primer any com a monitor, i m’ho estic passant genial. M’agrada fer xivarri, jugar, riure i passar-ho bé amb els qui m’envolten.
M’apassiona la música, la màgia, la muntanya, el cinema i els videojocs.

Ens veiem a l’esplai doncs!? 😉

 

 

Raikus

 

Hola!! Em dic Aina i estudio psicologia i pedagogia a la universitat. He fet el curs de monitora de lleure aquest estiu i ara estic a l’esplai Sant Jordi! De petita, a l’estiu, sempre anava de colònies i campaments, i m’encantaven! Per això espero poder donar la mateixa vivència als nostres nens i nenes. Penso que el lleure, ben organitzat, pot ser una experiència formadora que et dura tota la vida.

 

Hola, jo sóc el Marc Bellós i estic estudiant un doble grau de CAFE (INEF) i Fisioteràpia. He fet el curs de monitor de lleure i he vingut a parar aquí a l’Esplai Sant Jordi. És el meu primer any com a monitor de l’esplai però no serà l’últim. De petit he anat a esplais i colònies i m’han agradat molt i ara espero que us faci gaudir com jo vaig gaudir en el seu moment. És una experiència inoblidable i que no us podeu perdre. Una abraçada i ens veiem aviat

 

 

 

Monitores de suport

Són aquelles persones tan imprescindibles dins l’organització de l’esplai, però que sovint no són tan visibles. Com a tota entitat, a part de l’activitat principal, que en el nostre cas són les tardes, excursions i colònies d’esplai; hi ha una sèrie de tasques com encarregar-se de tresoreria (gestió econòmica), secretaria (respondre mails, inscripcions, actes, etc), xarxes socials, comprar material o buscar cases de colònies entre d’altres, que qualsevol persona que potser no pugui dedicar les tardes d’esplai però si unes hores a la setmana, ho pot fer! És així com, enguany podem gaudir de les col·laboracions de la Isa, la Natàlia i la Laia! Totes elles ja han format part de l’equip de monitores, i encara que ja no vinguin tant com abans, la seva ajuda sempre és benvinguda i quan hi ha alguna activitat més diferent i poden venir, sempre intenten participar!