Aquest mes, tant Putxis com Raikus vam anar al Museu Blau, que és el Museu de Ciències Naturals de Barcelona. Vam veure tot tipus diferents d’éssers vius i fenòmens naturals… Aquí us en deixem algunes fotos:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vam dividir a tots els infants en grups i, per explorar el museu, vam preparar una petita gincama de fotos. Les monitores vam fer algunes fotos dins del museu, i els infants van haver de trobar els llocs de les fotos i fer-s’hi una selfie!

 

 

 

Després, vam anar a dinar al costat del parc del Museu…

I tot seguit vam jugar tota la tarda a la platja del Fòrum. Ens ho vam passar súper, súper bé!!


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.