Aquest passat dissabte va ser l’últim dia d’esplai del semestre! QUIN GRAN SEMESTRE QUE HEM PASSAT!! Gràcies a tots i totes per participar i fer-lo tan especial 🙂

Per celebrar l’últim dia, vam fer un dinar de famílies amb els infants que van venir el dissabte. Aquí sota us en deixem algunes fotos. Personalment, em va encantar la truita de patates i la pasta que van portar algunes famílies per compartir!

Abans de dinar, els Putxis van fer el nou mural de l’Esplai Sant Jordi, que recollia un conjunt de fotos del semestre, i van fer unes figures de fang xulíssimes. Per altra banda, les Raikus van poder crear i pintar les seves pròpies bosses de tela, i vam fer l’intercanvi de regals de l’amic invisible!

Ara, totes a descansar amb les vacances de Nadal! BONES VACANCES A TOTES!!!


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.