El dijous va ser el dia al revés!!! Com moltes de vosaltres ja sabeu, durant aquest dia tot el nostre horari canvia i ens despertem quan encara és de nit per realitzar el joc de nit i després sopar. I com moltes de vosaltres també sabreu, al principi costa molt que els infants es despertin i s’activin, per això vam començar amb uns exercicis de gimnàstica al camp de futbol!

Durant les activitats de tarda vam presentar al referent del dia: la Judith Scott, una artista americana coneguda per les seves obres fetes amb fils. A més vam fer un taller de samarretes i bosses i un altre de cometes de fils. Els vostres fills i filles són uns artistes!

Després de dinar vam passar el matí a la piscina refrescant-nos i després vam anar a esmorzar i a dormir.

 

El divendres vam conèixer a Madame C.J. Walker, una empresària nord-americana coneguda per ser la primera dona afroamericana en convertir-se en milionària als Estats Units. Amb aquest referent, estava clar que el dia aniria relacionat amb l’emprenedoria i amb el joc dels negocis que fem cada any i que tant ens agrada. El millor de tot, és que any rere any els infants ens segueixen sorprenent amb la seva imaginació i els negocis que creen: perruqueries, discoteques, peatges, teatres, photocalls, programes de televisió… La veritat és que és una de les tardes més divertides de colònies i no la canviaríem per res del món!

Aquest dia tan especial el vam finalitzar amb un bingo musical a la nit. I no us penseu que els infants se’n van anar amb les mans buides, ja que pels guanyadors de les línies i els bingos hi va haver uns premis molt i molts dolços!

 

El dissabte ens vam despertar molts amb un sentiment de tristesa perquè sabíem que les colònies estaven arribant al final, però això no ens va impedir passar un gran ple de riures i jocs. A més, aquell dia no vam conèixer a un referent, en vam conèixer a molts. I és que totes nosaltres ho som en alguna cosa i cal que ho compartim amb la resta del món.

Durant aquest dia vam finalitzar un torneig de futbol que havíem estat realitzant alguns dies de les colònies. També vam gravar un Lipdub entre tots els grups i ens vam preparar per a la gran festa de la nit, on vam gaudir d’un sopar deliciós a càrrec dels nostres estimats intendents i d’una gala plena d’espectacle i música.

 

Finalment va arribar el diumenge, últim dia de les colònies. Vam esmorzar i ens vam organitzar per fer les nostres motxilles i recollir el material de les sales el més ràpid possible. Com a recompensa vam poder gaudir per última vegada de la piscina, un dels nostres llocs preferits de la casa.

Abans de marxar, vam crear unes petites llibretes amb fulls de colors on ens vam poder escriure entre nosaltres totes aquelles coses boniques que vam voler. Va ser una manera molt maca d’acabar les colònies, ja que sempre guardarem com a record aquestes paraules i el que signifiquen: estiu, colònies, amistat, amor, unió.

Només ens queda donar les gràcies a tots els que hi heu participat. Gràcies per confiar en aquest esplai, significa molt per les monitores que hi dediquen part del seu temps lliure a tirar-ho endavant. Gràcies per estar-hi sempre, en especial aquest any marcat per unes mesures sanitàries i unes restriccions especials. Ens heu fet molt felices i ens heu donat l’energia que necessitàvem per poder dir: ENS VEIEM L’ANY QUE VINENT, L’AVENTURA CONTINUA!

 

 

 


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.