Bon dia famílies!

Ens hem despertat cansats i cansades del gran dia d’ahir però amb moltes ganes de descobrir un nou personatge del Liburu Zenbatu.

Avui, després  d’esmorzar, hem conegut a la Rosalind Franklin i ens ha acompanyat durant tot el dia. La senyora Franklin va contribuir en la comprensió de l’estructura de l’ADN mitjançant els raigs X i ens ha presentat les seves aportacions a la ciència.

Avui li hem cantat l’aniversari feliç a la nostra estimada Rexhina, monitora de l’esplai. Després, els Putxis i els Raikus han participat en un concurs de construcció de vaixells. Amb alguns materials que ens han donat les monitores i d’altres que hem trobat a la natura, hem pogut construir uns fantàstics vaixells per parelles. Els Padawans i les monitores han estat jutges d’aquest concurs i hem provat la seva resistència a la piscina.

Per altra banda, els Padawans han participat en un concurs de preguntes de física i química passades per aigua, tot fent honor al dia de la ciència.

Ens hem banyat i hem jugat a jocs dins l’aigua. Estava boníssima!!!! No teníem ganes de sortir però tocava anar a dinar. Hem menjat un cuscús molt bo preparat pels nostres estimats intendents i després hem tingut temps lliure per fer polseres i jugar amb els nostres amics i amigues.

A la tarda, hem jugat a un Catan gegant per aconseguir diferents invents científics com el microscopi. Per tal d’obtenir els materials que feien falta, els Raikus i els Putxis han passat diferents proves per grups. Aconseguíem llana, ciment, fusta, plàstic, amb proves d’allò més divertides, que ens permetien obtenir els invents.

 

 

 

 

 

 

Hem berenat tots junts pa amb xocolata i ens hem acomiadat de la Lesly i de la Carlota, monitores de l’esplai que marxaven. Ens ha fet molta pena però ens ho passarem molt bé la resta dels dies.

 

 

 

 

 

 

 

Al vespre ens hem dutxat i hem aprofitat el temps lliure jugant a la pilota i xerrant amb els nostres amics i amigues. Hem sopat una sopa boníssima acompanyada de calamars i hem gaudit d’una bonica nit mirant les estrelles i les constel·lacions, tot cantant cançons amb la Marta, monitora que ens tocava la guitarra.

Bona nit i molts petons, famílies!

Us trobem a faltar i ens ho estem passant molt bé.


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.