Ens hem despertat i hem esmorzat tots junts.

El Liburu Zenbatu ens ha descobert el primer personatge de la setmana, la famosa Agatha Christie. Després de conèixer una mica la seva història, uns inspectors molt professionals han vingut a investigar “un assassinat” que ha succeït aquesta matinada. La senyora Christie ha participat en la investigació perquè necessita inspiració per la seva pròxima novel·la de misteri i ens ha acompanyat durant tot el dia.

Per grups, Raikus i Putxis, hem jugat a un Cluedo gegant per descobrir que ha passat aquesta tràgica nit. Hem passat per diferents proves, tot resolent el misteri i coneixent l’escenari del crim. Els Padawans han participat en un torneig de volei a la pista de la casa, d’allò més divertit.


Després, com feia molta calor, ens hem banyat a la piscina i hem estat jugant i parlant amb els nostres amics i amigues. A l’hora de dinar, hem menjat amanida de pasta i al temps lliure hem començat a fer polseres, que tant ens agraden. Segur que us en portem alguna!

A la tarda, hem acabat de resoldre el misteri de l’assassinat d’aquesta matinada i hem inspirat al nostre personatge del dia per la seva pròxima novel·la. Els Raikus i els Putxis hem jugat al mocador a tres bandes per equips i ha estat molt divertit.
Mentre els Raikus i els Putxis resolien el gran misteri, els Padawans han preparat el túnel del terror d’aquesta nit. Han participat en un improshow per valorar les seves grans aptituds i capacitats d’actors i d’actrius.

Després de sopar ensaladilla russa i lluç a la planxa, preparat pels nostres estimats intendents, els Padawans han començat a muntar el gran túnel del terror per aquest dia ple de misteris. Hem tingut la sorpresa de rebre al Joan, Padawan que també ha participat com a actor en el túnel. Els Raikus i els Putxis més valents, per parelles, han recorregut aquest túnel, inspirat en les històries de l’Agatha Christie i ha estat super divertit!!!!

També hem pogut espantar alguns monitors i monitores que no havien preparat el túnel.

Ens encanta aquesta nit terrorífica!!!!!!!
Tothom al llit i a dormir, fins demà famílies!

 


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.