Engeguem l’any amb connexions del Cukiart però el temporal Glòria se’ns emporta la bústia que feia possible la comunicació. Sort en tenim que gràcies als nens i nenes de l’esplai aconseguim que torni i podem connectar-hi igualment! El camí ha estat llarg, hem vist la importància de ser conscients del canvi climàtic i que cal actuar.

És per això que el dissabte següent que es va celebrar la manifestació per un barri sense fum, vam decidir unir-nos i reivindicar-nos totes juntes per un barri sense contaminació, sense tants cotxes. Vam alçar la veu per intentar fer escoltar les nostres reivindicacions “Cuidem la terra” “No volem fàbriques”, etc. i així actuar per millorar el món on vivim.

Després d’això va venir el febrer, mes de la gresca, xerinola i una mica de ballaruca gràcies a l’arribada de la festa del Carnaval. Enguany la temàtica del barri, que es va triar conjuntament amb les altres entitats a partir de la Comissió Cultura de la Taula Comunitària del Coll, va ser El món del còmic (ampliada als dibuixos animats), i amb els infants de l’esplai vam decidir anar de Pokemon! Vam dedicar una tarda d’esplai a fer-nos les pròpies disfresses i el dissabte 22 de febrer vam participar de la rua de carnaval per poder lluir-les! I així de boniques i bonics anàvem:

Masses caps de setmana per Barcelona havíem passat, era ja hora d’una excursió de cap de setmana, aquesta vegada vam anar a la Casa de Colònies Llar Talamanca, al bell poble de Talamanca (prop de Terrassa). Per saber-ne més, llegiu l’entrada: Segona excursió de curs i primera del 2020!

I el març arribà amb un dels dies que ens agrada recordar, però que esperem que en un futur no sigui necessari, i és el 8 de març: dia de la dona. És per això que el dissabte a la tarda el Cukiart al rebre un llibre molt interessant i que recomanem titulat Contes de bona nit per a nenes rebels, vam estar reflexionant sobre el paper de la dona, i com podem trencar amb els estereotips i les etiquetes des del nostre dia a dia. Van sortir debats i reflexions molt interessants!0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.