El 2019 ha estat un any molt enriquidor per nosaltres. Hem après, rigut i estimat. D’aquest any ens emportem moltes experiències que ens acompanyaran al llarg de la nostra vida.

Amb l’esplai ens hem divertit i hem conegut a molts personatges increïbles amb els quals hem viscut milers d’aventures.
Com oblidar a la Drim, l’ésser màgic amb el qual els Raikutxis començaven el 2019 viatjant pel món de les pel·lícules. I amb el que fins i tot van gravar la seva pròpia pel·lícula!

O com no recordar quan a carnaval ens vam disfressar de Vikings i vam sortir al carrer a lluir les nostres disfresses tan calentetes i alhora tan maques!

Per campaments vam conèixer als germans Pim i Pam, els quals s’havien quedat sense consola i decidien treure la pols als jocs de taula i començar a jugar amb ells. Gràcies a ells vam passar uns dies ben divertits jugant a macro jocs com el Cluedo, el Memory, el Catan o al Risk.

Al maig arribava la diada de l’esplai Sant Jordi i sortíem al Parc de la Creueta a celebrar-ho amb tothom. Ni la pluja ni els imprevistos van impedir que passéssim un meravellós dia amb la millor companyia.

Tampoc oblidarem les fantàstiques colònies d’estiu, on vam descobrir les sèries de Netflix des d’una altra perspectiva. No ens cansarem mai de repetir que ens encanta passar aquells dies rodejats de natura i amics alhora que realitzem activitats tan esperades com el túnel del terror, la pista americana, el dia al revés o el joc dels negocis.

A l’octubre començàvem un nou curs d’esplai, i donàvem la benvinguda a nous monitors ben motivats i il·lusionats. També coneixíem al nou amic dels Raikutxis, el Cukiart, amb el qual començaven a descobrir totes les classes d’art.

Durant aquest any el grup de joves, els Padawans, s’anaven fent més grans i més alts! Les seves inquietuds canviaven i maduraven i l’esplai s’havia d’adaptar a elles. Les excursions a la presó Model, a la costa brava o en bicicleta, són un bon exemple de què ha sigut un molt bon any també per ells.

Les famílies també han sigut un gran pilar aquest any, un cop més els hi volem donar les gràcies, perquè sense elles res d’això seria possible. Gràcies per confiar en la feina que fem i estar sempre motivats amb tot el que us proposem! Gràcies per venir a gaudir amb nosaltres a la diada, on vam poder dinar una paella que, tot i endarrerir-se una mica, va quedar molt bona! Gràcies per haver-vos implicat i haver vingut per primera vegada a passar un diumenge d’excursió amb nosaltres. I per descomptat, gràcies per haver vingut al sopar de nadal, estem molt contents!

Finalment, volem destacar als monitors que ho han fet possible, als de sempre, als que ja no estan i als nous. Un cop formes part d’aquesta família ja ho ets per sempre. Moltes gràcies per la vostra dedicació, la il·lusió contagiosa i les ganes de canviar el món. Gràcies per seguir trobant, entre feina i feina, temps per tirar endavant aquest projecte que fa feliç a tanta gent. Sou la canya!

Ara només toca esperar esperar i desitjar que el nou any sigui igual o millor. Nosaltres estem preparats per tot el que ens depari i esperem que vosaltres també ho estigueu. Molt bon nadal a tothom, ens retrobem al 2020! 


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.