Ahir ens va visitar una noia molt estranya. Portava una perruca, tenia sang al nas i no se’n recordava de com havia arribat fins allà ni de qui era. Però molts de nosaltres si ho sabíem! Era la Eleven d’Stranger Things! 

Així doncs, al matí vam anar a fer una volta al poble per veure si descobríem el què li havia passat. Ens vam trobar amb altres personatges de la sèrie, els quals ens van anar explicant com havia arribat la Eleven fins aquell poble. I també ens vam trobar amb un monstre d’una altra dimensió que ens portava un missatge molt tenebrós: la realitat va més enllà del que veuen els vostres ulls, prepareu-vos. 

I tant que ens havíem de preparar! Perquè a la nit vam haver d’entrar a l’altra dimensió a rescatar al Will Byers, un noi del poble que s’havia quedat atrapat! Per sort tots vam ser molt valents i vam aconseguir passar i fer front a tots els monstres que hi havia! 

Després d’una nit com aquesta ens en vam anar a dormir de seguida, quantes emocions viscudes!

Infants del grup 4.


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.