El dissabte va ser el penúltim dia de les colònies i, malauradament, plovia molt. Però això no va impedir que al matí ens vinguessin a visitar una gran quantitat de personatges Disney com, l’Ariel, la Vaiana, la Wendy, l’Aladdin, la Tiana i el seu gripau, la Pocahontas, la Megara i el Mowgli. 

Tots estaven emocionats perquè a la nit s’anava a celebrar un sopar de gala molt especial i necessitaven trobar a la seva parella ideal. Però alguns d’ells no volien tornar a repetir els errors que havien comès a les seves respectives pel·lícules. Volien trobar a persones que fossin compatibles amb la seva manera de ser i que, sobretot, els respectessin. 

És per això que durant el matí, tots els infants ens vam separar per grups i vam anar passant per diferents proves en les quals, un cop superades, havíem de respondre a unes preguntes personals (com per exemple, quins eren els nostres hobbies preferits) perquè la resta dels companys del grup ens coneguessin més a fons. 

A la tarda vam estar preparant unes actuacions, ens vam posar guapos i guapes i, com que continuava plovent, vam tenir temps per veure un tros d’una de les nostres pel·lícules preferides que mai passa de moda: Harry Potter! 

Quan va arribar el sopar de gala vam veure que tot el menjador estava decorat i que ens esperava un menjar per llepar-se els dits! 

Per últim, un cop teníem els estómacs ben plens, vam ensenyar a la resta de companys les actuacions que havíem preparat i vam demostrar lo molt que ens agrada ballar a la discoteca que els monitors havien preparat! Va ser una gran nit per acomiadar el que, sense dubte, han estat unes grans colònies!!!   

Infants de l’esplai.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada