El dissabte va ser el penúltim dia de les colònies i, malauradament, plovia molt. Però això no va impedir que al matí ens vinguessin a visitar una gran quantitat de personatges Disney com, l’Ariel, la Vaiana, la Wendy, l’Aladdin, la Tiana i el seu gripau, la Pocahontas, la Megara i el Mowgli. 

Tots estaven emocionats perquè a la nit s’anava a celebrar un sopar de gala molt especial i necessitaven trobar a la seva parella ideal. Però alguns d’ells no volien tornar a repetir els errors que havien comès a les seves respectives pel·lícules. Volien trobar a persones que fossin compatibles amb la seva manera de ser i que, sobretot, els respectessin. 

És per això que durant el matí, tots els infants ens vam separar per grups i vam anar passant per diferents proves en les quals, un cop superades, havíem de respondre a unes preguntes personals (com per exemple, quins eren els nostres hobbies preferits) perquè la resta dels companys del grup ens coneguessin més a fons. 

A la tarda vam estar preparant unes actuacions, ens vam posar guapos i guapes i, com que continuava plovent, vam tenir temps per veure un tros d’una de les nostres pel·lícules preferides que mai passa de moda: Harry Potter! 

Quan va arribar el sopar de gala vam veure que tot el menjador estava decorat i que ens esperava un menjar per llepar-se els dits! 

Per últim, un cop teníem els estómacs ben plens, vam ensenyar a la resta de companys les actuacions que havíem preparat i vam demostrar lo molt que ens agrada ballar a la discoteca que els monitors havien preparat! Va ser una gran nit per acomiadar el que, sense dubte, han estat unes grans colònies!!!   

Infants de l’esplai.


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.