Ahir va aparèixer un grup de joves que s’havien quedat atrapats sols al seu poble, sense les seves famílies i sense poder comunicar-se amb ningú. Eren els personatges de la sèrie The Society!!!

Durant el matí ens van ensenyar els rols i valors que creien que havia de tenir una societat justa com, per exemple, la justícia, l’equitat, la gestió dels recursos naturals o la seguretat. Vam fer unes activitats molt divertides i després, com sempre, vam poder gaudir d’una estoneta de piscina. 

A la tarda vam realitzar una activitat que portàvem molts i molts dies demanant: el joc dels negocis! Per grups havíem de crear el nostre propi negoci, de manera que primer havíem d’omplir  una fitxa amb les dades, el material i el pressupost necessari. Un cop teníem això fet, la presidenta i el ministre d’economia ens ho havien d’acceptar per començar a muntar-lo. Va ser molt divertit i ens va passar la tarda volant anant de negoci en negoci! Alguns dels que més ens van agradar va ser la discoteca, l’espai de relaxació anomenat el Petit Buda, el parc de jocs aquàtic o l’Scape Room. Tampoc podrem oblidar mai el peatge que cobrava a tots els infants per passar, al grup que va crear un gimnàs, als que van fer una casa de loteria o a tots aquells infants que van voler fer negocis d’estètica i perruqueria. Ah! I molt important el negoci de llegir contes mentre et feien un massatge i el negoci de trobar a la teva parella ideal!!! 

Malauradament, ens ho vam passar tant bé durant el joc de tarda que ens va passar volant el temps i després de sopar no vam tenir temps de fer un joc de nit. Però no passa res perquè encara ens queden dos dies i estem convençuts que seran molt entretinguts! 

A més, els Padawans, per grups de tres, han estat desperts durant la matinada per superar el joc de l’espelma, el qual consisteix a mantenir encesa durant tota la nit una espelma i en redactar en una llibreta una història molt original!

Infants del grup 3.


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.