Ahir va ser el dia del revés. La policia ens va despertar a dins de la presó a tres quarts de sis de la matinada. Ens vam vestir amb la roba del revés. Vam baixar al pati i ens van etiquetar amb el nom i la data de naixement. Vam fer exercici per estar actius i després ens van fer una fotografia de presos.

A continuació vam anar a sopar amanida de mongetes blanques i després alguns vam dormir al temps lliure.

Quan ja havia sortit el sol va aparèixer un personatge, un lladre que volia robar un diamant i volia que l’ajudéssim. Per ajudar-lo vam superar les proves d’habilitats necessàries per ser un lladre. Després vam buscar pel poble uns trossos d’un mapa, els quals ens acabaven portant fins al diamant Desmond. Quan vam arribar al lloc on ens duia el mapa va sonar l’alarma de la policia. Llavors vam entendre que tot això que havíem fet al matí era un flashback del nostre passat i per aquest robatori vam acabar a la presó.

Després vam berenar galetes amb xocolata i vam jugar a la bandera al pati de la presó. L’equip guanyador va obtenir el dret d’entrar 10 minuts abans a la piscina.

Al matí vam fer quatre grups. Ens van esposar a tots i ens van lligar en habitacions separades. Havíem de trobar alguna manera de comunicar-nos amb els altres grups perquè, entre les dues habitacions, hi havia la clau per poder escapar-nos: per les parets hi havia enganxats codis secrets que indicaven la combinació del cadenat on hi havia guardades les tisores per ser lliures i una llanterna! Amb aquesta llanterna vam poder llegir un paper escrit amb tinta invisible que ens indicava que la policia marxaria en 5 minuts. Vam esperar i ens vam escapar de la presó per fi!!!!

I després d’això ja vam poder esmorzar i marxar a dormir!!! El dia al revés, tot i ser un dia molt cansat, ens ha agradat moltíssim! 

Infants del grup 2.


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.