Ahir va ser el dia guarro i el primer que vam fer va ser anar a la piscina. Que bé que vam començar el dia! 

Després vam fer la gimcana més divertida i guarra del món mundial! Anàvem per parelles i havíem de passar unes proves molt pringoses en les quals ens havíem de tacar amb sopa de fideus, cafè, aigua, mel, pintura, fang, xocolata, sabó… Després per sort vam poder fer manguerazo!

Durant el dinar no teníem coberts, perquè en el dia guarro no existeixen, només es pot menjar amb les mans. 

A la tarda vam estar a la sèrie del 3%, que consistia en una societat distòpica en la qual s’havia de passar per un procés molt dur per poder ser escollit i viatjar a Mar Alt, l’únic lloc del planeta on hi havia recursos il·limitats i es podia viure feliç i sense preocupacions. Però només podia ser escollit el 3%. Així doncs, alguns ens vam esforçar molt per seguir superant les proves i aquells que van ser eliminats ho van trobar molt injust i es van manifestar en contra. Al final es va fer una reunió entre tots per parlar del que pensàvem sobre el procés i de les injustícies i conflictes que havien sorgit i vam arribar a la conclusió que les proves no havien sigut justes perquè se centraven en habilitats dels participants molt concretes i no tothom és igual ni té les mateixes destreses. A més, tampoc era just que només el 3% fos escollit per poder gaudir de recursos il·limitats i els altres es quedessin en un lloc sense res. Compartir és millor. 

Arribada la nit vam fer un dels nostres jocs preferits: el 3 navios en el mar! Ens vam separar per grups de serveis i ens havíem d’amagar per tot el poble. Quan dos grups ens trobàvem ens havíem de cridar: tres navios en el mar! El grup 1 va ser qui va guanyar!!!

Infants del grup 1.


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.