Els nostres espies ens han informat que en Koon Windu ha estat vist per últim cop al planeta Mambrutara, no sabem amb quina finalitat, però la nostra nau ha volat cap allà. Només arribar ens hem trobat amb uns ciutadans que havien estat obligats a abandonar els seus planetes a causa d’una guerra iniciada pels seus governs i que estaven intentant entrar a Mambrutara. Nosaltres ens hi hem unit a ells durant el complicat camí, ple de dificultats i incerteses, fins que finalment hem aconseguit entrar a la ciutat.

Durant la tarda, els ciutadans de Mambrutara ens han sotmès a nosaltres i als companys/es amb els que hem entrat al planeta a una sèrie de preguntes de cultura general. Un cop ho aconseguíssim podríem començar a formar part de la societat Mambrutense i investigar l’amagatall d’en Koon Windu. I així ha estat, ja que un cop resoltes les preguntes amb l’ajuda de tots i totes, ens han proporcionat un full on apareixien indicats els últims moviments del fugitiu i sabeu què? Que ja no estava en aquest planeta! Un altre cop hem hagut de pujar a la nau cap a un altre destí sense haver aconseguit el nostre propòsit, però tot i això marxem contents de saber que els amics i amigues que hem fet avui han pogut establir-se per fi a un nou planeta i ara comencen una nova vida, desitgem que puguin conviure en pau.

Categories: General

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.