Hi havia una vegada, en un petit poblat a la vora del Parc Güell, una princesa, un drac i un cavaller anomenat Sant Jordi. És possible que aquesta llegenda us soni, però no el seu final així que presteu atenció al que us explicarem.

Un dia van arribar uns visitants molt menuts i es van trobar amb la cavaller Sant Jordina molt escandalitzada! No trobava a la princesa i tenia por que el drac se l’hagués endut per menjar-la! Necessitava l’ajuda de tots i totes per anar a rescatar-la, però… Per on podien començar?

Va ser llavors quan es van trobar a un comerciant de la zona que havia vist passar al drac i a la princesa, però si volien que els indiqués cap a on havien anat primer l’haurien d’ajudar amb la seva feina. Després també es van trobar amb una fornera, una camperola i una caçadora que, després de rebre alguna cosa a canvi, els hi van indicar el camí.

I així va ser com, finalment, la cavaller Sant Jordina i els seus ajudants van arribar preparats per lluitar al cau del drac. Però sabeu que es van trobar? A la princesa i al drac jugant! El drac mai havia tingut intenció de menjar-se a la princesa, només es sentia sol perquè ningú volia ser amic seu degut al seu aspecte i la princesa era la primera persona que no es deixava guiar per la primera impressió. La cavaller Sant Jordina i els seus ajudants, en escoltar-ho, van sentir pena del drac i van decidir ser els seus amics i convidar-lo a berenar al seu poblat. El drac estava tan feliç que els hi va regalar una rosa a la Sant Jordina, amb motiu de la seva bondat, i un llibre a la princesa, perquè la seva curiositat per saber la veritat era el que havia salvat al drac de la soledat.

I és aixi com tots i totes van tornar contents al poblat i van poder gaudir d’un meravellós Concurs de pastissos* a càrrec de les famílies que vivien allà. Des de llavors, aquells visitants tornen cada dissabte al poblat amb ganes de jugar amb el drac. Si vosaltres també el voleu coneixer no dubteu en venir a l’esplai Sant Jordi, et sorprendrà!

*moltíssimes gràcies a les famílies dels Putxis i els Raikus per haver fet possible un concurs de pastissos tant exitós!

 

 

 


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.