Doncs sí, portàvem temps anunciant-ho i per fi va arribar el dia tan esperat: la festa del 30è! Monitors i monitores estàvem molt emocionants per poder compartir amb les famílies, els infants, els exmonitors/es i els amics i amigues de tota la vida aquesta gran diada.

Ja a primera hora del matí vam iniciar la festa amb un gran ventall de jocs infantils pels més petits i, tot i que al principi el dia no acompanyava molt, la pluja no va ser un impediment perquè poguéssim jugar i passar-ho molt bé! A més, també vam poder ballar gràcies a la Zumba que una de les monitores havia preparat amb molta il·lusió per a tots i totes.

Ballant al ritme de la zumba!

Entrem dins un paracaigudes de colors!

Durant el migdia vam poder gaudir d’un vermut musical a càrrec de Hake Mate, dues noies que ens van sorprendre amb les seves meravelloses veus, ho van fer increïblement bé!

 

Després vam dinar tots plegats a la gran Macarronada i per fi el sol ens va venir a visitar i vam poder donar inici a la gran gimcana infantil de la tarda, on havíem de trobar els valors que durant 30 anys havien format part dels pilars de l’esplai.

 

 

Finalment, a la nit vam poder gaudir d’un molt bon concert a càrrec de tres grups fantàstics i vam poder finalitzar aquell gran dia com es mereixia!

Moltíssimes gràcies a tots i a totes per haver-ho fet possible!!! Esperem poder continuar celebrant amb vosaltres molts més anys d’esplai, de jocs, d’educació en el lleure, d’alegries, d’experiències…

PD: si voleu veure més fotos del gran dia, estan penjades al Facebook de l’esplai: https://www.facebook.com/pg/esplaisantjordi/photos/?tab=album&album_id=1795072373852587


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.