Aquest ha estat un trimestre molt especial! L’esplai ha celebrat el seu 30è aniversari, ha participat en la primavera verda i a les festes majors del barri, ha marxat d’excursió a la platja i ha realitzat moltes altres activitats durant els dissabtes!!  En aquest apartat us deixem un breu resum de les activitats que cada grup ha realitzat:
Els Putxis hem seguit ajudant a la Ms Brooks, la historiadora somiadora, a descobrir els personatges del seu llibre com el Pinotxo i el Petufet!
El grup de Raikus hem seguit viatjant amb la nostra súper nau interespacial! A més, ens hem hagut d’equipar bé amb xiruques, gorra i una cantimplora ben plena (entre d’altres) per anar d’aventura per la muntanya, juntament amb el grup de Putxis hem fet una excursió per Collserola, visitant el Pantà de Vallvidrera i aquestes vistes precioses de la ciutat de Barcelona.
Excursió a Collserola – Putxis i Raikus

Excursió a Collserola – Putxis i Raikus

Els Padawans hem seguit creixent i aprenent i, aprofitant el bon temps de la primavera, hem realitzat diversesactivitats a l’aire lliure. I per acabar bé el trimestre hem decidit anar tots plegats a passar el dia a la platja!

 Excursió a la platja – Padawans

Per últim, el grup dels Festuks hem continuat venint a l’esplai a gaudir de les activitats que els nostres monitors preparaven per nosaltres. També hem col·laborat en la realització del 30è i hem començat a encendre motors per les colònies d’estiu!


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.