Carnabal 2017

Durant aquest segon trimestre hem fet moltissimes activitats diferents! A més de les activitats sorprenents dels dissabtes a la tarda amb cada grup, també hem participat del Carnaval del barri amb unes super disfresses! I hem anat d’excursió dues vegades, primer amb altres esplais de zona 3, i després una excursió conjunta de tot l’esplai!

Aquí us deixem un breu recull de les vivències d’aquest segon trimestre!

 

Putxis

 

En aquest trimestre els Putxis hem conegut a la Ms Books, una historiadora somiadora, i hem tingut el privilegi d’entrar al seu llibre per tal de descobrir els seus personatges i així ajudar a Ms Books a recordar les seves històries fantàstiques!

 

 

D’altra banda, els Raikus hem seguit viatjant amb la nau espacial, però no ha estat pas fàcil, en un moment vam quedar nàufrags amb el motor espatllat. No obstant, després es va poder solucionar i vam poder seguir endavant!!

 

Excursió a Montjuïc – Padawans

 

Els Padawans, aquest trimestre hem seguit descobrint diferents maneres de fer! Primer, hem pogut idear una activitat pels nostres monitors, després hem pogut fer diferents gimcanes pel barri, i fins i tot hem anat a una súper excursió d’un dia a la muntanya de Montjuïc!

 

 

I els Festuks hem pogut gaudir de gresca i xerinola, tornant a l’essència d’activitats d’esplai enriquidores i fent un viatge introespectiu com a grup! I com sempre, pasant-nos-ho molt bé!


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.