Hola a totes!! Aquest passat cap de setmana, del 13 al 14 de novembre, tot l’esplai vam anar d’excursió a l’alberg La Conreria, situat a Tiana enmig de la muntanya, a prop de Badalona i Montgat.

Vam ser 14 infants i 5 monitores. Vam poder tenir 3 habitacions per totes nosaltres, de forma que vam estar més que còmodes! Vam marxar de Barcelona cap a dos quarts d’onze i vam arribar a l’alberg el dissabte al migdia. Vam passar-hi una nit i el dia següent vam marxar després de l’hora de dinar, per arribar a Barcelona una mica passades les 6 de la tarda.

Van ser uns dos dies molt i molt moguts i divertits!! Per començar, vam haver de fer una petita caminada per la muntanya, que va durar més o menys tres quarts d’hora, per arribar a l’alberg.

Un cop vam arribar, ens vam instal·lar a les habitacions, vam anar a dinar, i vam posar en marxa les activitats del primer dia. Aquestes van consistir en diferents dinàmiques de coneixença amb les quals ens vam presentar totes entre totes i ens vam conèixer més a fons.

Tot seguit, vam jugar a jocs més moguts per treballar la cooperació i per conèixer millor l’alberg en què ens situàvem, com el joc de la bandera. Després vam tenir una estoneta de temps lliure i vam anar a sopar. Un cop vam haver acabat, vam començar els jocs de nit: vam jugar al mataconills i al “tres navíos en el mar“, que van ocupar força estona, i finalment, per acabar el vespre, ens vam asserenar jugant dins de l’alberg al joc del llop. Un cop a les habitacions, les monitores vam explicar un conte a alguns dels infants per ajudar-los a adormir-se… i va ser tan efectiu que una de les monitores també se’ns va adormir!!! I així va acabar el primer dia d’excursió.

El dia següent, ens vam llevar ben d’hora i vam empaquetar les motxilles. Les monitores vam ajudar als més petits, però a les Raikus les vam deixar fer per promoure la seva autonomia. Aleshores totes plegades vam anar a esmorzar, i a l’acabar vam tenir una estoneta de temps lliure. La primera activitat del matí va ser el Pitxi. Vam fer dos grups i ens ho vam passar pipa corrent a tot drap, xutant pilotes i agafant-les a l’aire per eliminar l’altre equip! Després del joc, vam anar a dinar i vam començar l’excursió d’hora i mitja cap a l’esplai.


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.