Al març rebem una trista notícia: cal quedar-nos a casa per combatre amb el Covid-19. Això implica no poder anar a treballar, a l’escola o, el que més ens implica a nosaltres, a l’esplai. Al principi ho afrontem amb resignació i pena, però, passats uns dies, decidim que el fet de no poder sortir al carrer no ha de per què ser un impediment per seguir treballant en el món de l’educació en el lleure. Així doncs, aprofitant els avantatges que ens ofereixen les noves tecnologies, decidim aprofitar-les per seguir creant vincles amb les famílies i compartir moments d’alegria i diversió.

Un dels primers reptes que proposem és fer-se una foto amb allò que més ens tingui entretinguts aquests dies. Les respostes són molt originals, no falten les estones de cuina, d’estudi, de lectura o de manualitats.

També proposem utilitzar el material reciclat que tinguem per casa per crear els objectes o jocs més originals! Ens agrada molt la idea que ens envien des de Raikutxis per crear la nostra pròpia càmera de fotos!!!

Per part de l’equip de monitores, tampoc parem quietes, hem passat de fer les reunions els dissabtes a la tarda al local a fer-les des de casa, via Skype i en pijama. No obstant això, els ànims no decauen i trobem temps per fer una dinàmica en la qual cadascú ha de fer-li un dibuix que representi a un altre monitor. Sabríeu endevinar per a quina monitora van dirigits aquests mitjons tan originals?

I fins aquí aquest primer recull d’activitats fetes per l’esplai, però no serà l’últim. Tenim planejades moltes propostes i esperem que us agradin i hi participeu! Perquè el més important és mantenir-se optimista i afrontar aquests dies amb paciència i molta resiliència. Us estimem molt a totes i tots i esperem que estigueu molt i molt bé. Molta força! Ens veiem aviat!


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.