És molt d’hora un dissabte al matí. Els Raikutxis ens hem aixecat, esmorzat i carregat la motxilla, amb màrfega i sac, preparats i preparades per anar a uns campaments a Campdevànol, al Ripollès. Anem amb tendes de campanya, que per alguns de nosaltres serà el primer cop que dormim en una. Ai, ai, ai, quina aventura ens espera!

Estirant les cames abans del llarg trajecte en tren.

Un cop hem dit adéu a les famílies, hem anat a buscar el tren que ens portarà fins al nostre campament! Tot i haver-lo d’esperar més estona de la que haguéssim volgut, al final hem arribat al nostre destí! Ara ens toca muntar tendes. Qui serà la més ràpida? Quina estarà més ben muntada?

Ui! Hem trobat a una noia i un noi que estan rondinant. Són en Pim i la Pam. S’han quedat sense consola i han decidit treure la pols als jocs de taula i començar a jugar amb ells. Ens hem convertit en petits inspectors i inspectores i hem començat a investigar qui ha comès un gran crim mentre jugàvem al Cluedo! Primer de tot, per aconseguir tot el material necessari per investigar, hem fet un Memory amb les diferents fitxes i cartes que després utilitzarem per enxampar a l’assassí.

En Pim i la Pam.

Un cop hem tingut totes les parts del joc, hem començat! En grups, hem fet proves per rebre informació i poder anar descartant possibles armes, llocs i autors del crim. Al final ens hem quedat amb: La senyora Celeste, el menjador i amb un punyal. Llavors hem buscat a la inspectora Alba Mouri i li hem explicat la resolució del crim!

A la nit hem sopat juntes en rotllana i hem finalitzat el dia fent un Scrabble molt mogudet abans de tancar-nos a la tenda i anar a dormir.

A l’endemà ens hem aixecat una mica glaçats. El fred ens ha fet rondinar dins del sac una bona estona abans de reunir forces per sortir de la tenda. Però aviat hem començat a entrar en calor perquè hem marxat d’excursió a la ruta dels 7 gorgs! Durant l’excursió ens hem creuat amb unes vaques i els seus petits vedells. Hem anat saltant de gorg en gorg durant tot el matí. Hem dinat i després hem tornat al campament per continuar amb el següent joc! L’excursió ha sigut molt i molt xula!

Entrada la tarda, en Pim i la Pam ens han portat el joc del Catan. Estratègia i habilitat s’ajunten per aconseguir construir pobles carreteres i ciutats! Per cada matèria prima hem hagut de superar una prova concreta, i unint diferents matèries primes, hem aconseguit els nostres objectius! Quin grup ha tingut la millor estratègia?

Per acabar el dia, no hi ha res millor que un animat Party & Co. per moure’ns i pensar a la vegada! El més ràpid en completar les proves serà el vencedor! Després hem anat a dormir ben calentets per afrontar amb energia l’últim dia de campaments!

Últim dia, últim matí! Abans d’acomiadar-nos de la Pam i en Pim, ens han portat un últim joc. Qui vol conquerir el món? Hem tret un mapa i hem començat a moure’ns per ell. A cada regió hi havia una prova o pregunta diferent que ha calgut superar per conquerir-lo. El grup que al finalitzar el joc conquereix més territoris és el triomfador d’aquest macro-Risk.

Els campaments s’acaben, i toca recollir. Hem guardat les nostres coses, revisat que no ens deixem res i enfilat el camí cap a l’estació de tren per tornar a Barcelona. Mentre algú dormia durant el viatge, altres encara han tingut energia per seguir jugant a jocs de taula i a cartes! D’on surt tanta energia?

Finalment, hem arribat a Vallcarca, on ens esperaven les famílies amb les orelles ben obertes per escoltar totes les aventures dels campaments amb la Pam i en Pim, els gorgs i els jocs!


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.