El cap de setmana del 16 i 17 de març el grup de Raikutxis va realitzar la segona excursió del trimestre. Aquest cop el lloc escollit va ser La Ruca, una casa de colònies molt i molt xula només per ells situada a la comarca del Moianès. Aquesta excursió va ser el moment perfecte per gravar la pel·lícula que, com ja hem anat comentant anteriorment, ja feia temps que estaven preparant!

El dissabte al matí vam haver d’agafar dos busos per arribar a la casa. Durant el trajecte vam poder descansar una estona a un parc de Manresa molt bonic i amb unes vistes espectaculars, on ja vam començar a demostrar el nostre talent com a models a les fotografies!

Un cop instal·lades a la casa, ràpidament vam començar a pensar la súper pel·lícula, que compta amb un equip de treball entusiasta i professional, on podem trobar grans actrius que ho van donar tot d’elles mateixes perquè sortís el millor possible! Després de donar-hi voltes a la història que volíem transmetre a la pel·lícula, vam confeccionar un petit guió amb les seves escenes. I gràcies a algun exercici d’interpretació que ens va ajudar en la caracterització dels personatges (maquillatge, disfresses, personalitat) i a l’esforç de totes la gravació va ser un èxit!

Diumenge al matí vam rebre una gran sorpresa, la visita de tres monitorxs més que van aprofitar per sortir també a la pel·lícula i ajudar-nos a gravar. Finalment, va arribar el pitjor moment del cap de setmana, la tornada cap a Barcelona, però, tot i això, va ser molt divertida, ja que vam continuar fent jocs durant tot el viatge! Això sí, MOLT IMPORTANT! Tothom atent a la cartellera dels pròxims dies, ja que no us podeu perdre l’estrena d’aquesta gran pel·lícula!


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.