Ja fa uns dissabtes que l’esplai ja està en marxa, amb una prèvia encarregant-nos de la creació i la dinamització d’un taller sobre el procés Creatiu a les 1es Jornades Educatives del Coll. El dissabte 7 d’octubre ja vam comensar amb les tardes d’esplai, presentant l’equip de monitors i monitores (per saber-ne més, podeu consultar l’apartat dels monitors), i en els següents dissabtes cada grup ja s’ha endinsat en les seves pròpies aventures! (llegeix-ne més a l’apartat de grups)

I recordeu que ens veiem aquest dissabte 28 a les 16:30 a l’esplai (c/Torrent del Remei, 2-10)! Us hi esperem!

Categories: General

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.