Primeres conneccions amb Cukiart

Eeeei! Que els dies passen volant i ja estem a la fi del primer trimestre! Els Putxis i els Raikus ens ho hem passat molt bé, hem contactat amb un ésser llunyà molt curiós que en fa anar de bòlit mentres fa de cada tarda d’esplai una descoberta mentres ens divertim!

En primer lloc, vam rebre la connecció d’una bústia d’on surt una veu d’un ésser estrany que en va explicar que era d’un món molt llunyà, que després d’observar-nos, va veure com al seu petit món estaven molt tristos i no tenien l’alegria felicitat que si ens veia en nosaltres. De fet, ens admirava, estava meravellat per una cosa que resulta que en el seu món no existeix: l’art! Així doncs, ens va preguntar: Què és l’art? I nosaltres ho vam definir, cadascú a la seva manera!

Després d’un parell de conneccions vam decidir que caldria posar un nom perquè en el seu idioma era impossible de pronunciar, ens vam posar d’acord i li vam posar el nom de Cukiart!

Un dissabte, malgrat la mala connexió a través de la bústia, vam descobrir que el Cukiart ens va preguntar sobre què era l’escultura, que és un tipus d’expressió artística, i ens va semblar bona idea ensenyar-li explorant què podríem fer nosaltres mateixes amb el fang!

Una altra tarda vam anar a mirar uns curtmetratges sobre la diversitat molt interessants. Aquests ens van servir per relacionar l’art del cinema amb la importància dels actors i actrius. I per demostrar com podem arribar ser de bons i bones actrius, vam decidir grabar uns súper anuncis i així enviar-los al Cukiart.

Com podem veure, aquest trimestre hem fet moltes coses però sempre seguint jugant, divertint-nos, i passant-nos-ho d’allò més bé!


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.