El dilluns ens vam despertar amb una música molt metàl·lica. Vam esmorzar llet, cereals i galetes. Després vam sortir a fer serveis i més tard ens va venir a visitar l’Avatar, un noi que podia dominar els quatre elements, per+o que necessitava la nostra ajuda per aconseguir-ho. 

Així doncs, amb ell vam fer uns jocs d’aigua per dominar aquests elements i vam acabar amb una guerra d’aigua seguida d’un banyet a la piscina!

A l’hora de dinar vam menjar un cuscús amb pollastre i verdures saltejades molt bo! I després al temps lliure vam continuar fent polseres!!! A la tarda vam fer jocs per controlar la terra i l’aire. Van ser molt divertits!

Després de berenar va arribar l’oncle Iroh amb una tetera i ens va dir que havíem de fer un atrapasomnis per contactar amb els esperits i controlar l’avatar. També vam pintar un mural amb els quatre elements.

A la nit vam fer un joc nou que mai havíem fet i va molar moltíssim! Es deia el soldadet. Els capitans de cada equip, la Naïm i el Leo petit, van ser molt precabuts. 

Un dia més, a l’hora de dormir vam marxar ràpidament al llit, perquè estàvem molt cansats!!! 

Fins demà!

Infants del grup 4.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada