Nou any, nou trimestre i, com no podia ser d’una altra manera, noves aventures amb la nostra amiga Drim. Aquests primers dissabtes del 2019 han estat molt especials i en aquest nou post us ho volem explicar tot!!!

BUSCANT EN NEMO: El primer dissabte la carta de la Drim ens convidava a conèixer a en Nemo i la seva família, però ens vam trobar amb què havia desaparegut pel parc i el seu pare l’estava buscant! Així doncs, vam decidir investigar els llocs pels quals havia passat i els personatges amb els quals havia parlat, com per exemple un peix anomenat Dory, una tortuga marina, un tauró o una balena. Al final vam descobrir on havia anat i el vam portar fins al seu pare. Va estar molt feliç de tornar-lo a veure! I és que la família és molt important.

ELS GOONIES: Una aventura tan divertida com aquesta mereixia ser vista! Per això les nostres monitores ens van muntar un cinema a la fresca amb moltes mantes, crispetes i sucs. Vam passar una tarda de dissabte de pel·lícula on vam riure molt!

Els següents dissabtes han estat una mica diferents, ja que la Drim ens ha fet una proposta molt interessant: COMENÇAR A CREAR LA NOSTRA PRÒPIA PEL·LÍCULA!

Primer vam haver de realitzar activitats per descobrir tots els gèneres de pel·lícula que existeixen i així decidir el que més ens agrada.

El següent dissabte vam descobrir els diferents rols que ha d’haver-hi quan es grava una peli, com per exemple el rol de director, el de càmera, el d’atrezzo o el de guionista.

Després d’això ja vam començar a decidir el tema de la nostra pel·lícula i durant els pròxims dissabtes continuarem pensant idees i treballant perquè el resultat sigui excel·lent! Estigueu atents perquè us informarem amb més detall més endavant!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada