Aquest primer trimestre els Padawans hem sigut els grans de l’esplai i hem estat reflexionant sobre diversos temes com les xarxes socials, la por, la música, etc. alhora que també hem seguit amb iniciatives com la participació en l’organització del túnel del terror (per Nit d’ànimes, al 31 d’octubre) amb altres entitats del barri. 

I per acabar-ho de la millor manera, l’últim dissabte del trimestre vam fer una mini ruta fins a pl.Catalunya on havíem d’aconseguir diferents reptes (des de fotografies de llums de nadal fins a bescanviar un paquet de mocadors de paper per algo millor). El grup que va aconseguir més punts (per cada repte) va poder decidir que berenaríem, i així va ser com ens vam posar les botes i ens vam desitjar unes molt bones festes! Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada