Aquests últims dissabtes amb la Drim han estat plens de noves experiències i aprenentatges.

DESCOBRIM LA LLENGUA DE SIGNES: Totxs juntxs hem anat a fer un taller de llengua de signes, on ens han explicat com és el dia a dia d’una persona amb sordesa i com adapten activitats que per nosaltres són tan quotidianes, però que requereixen el sentit de l’oïda, com per exemple despertar-se sense despertador utilitzant una llum intermitent. Sabíeu que les persones amb sordesa tenen més desenvolupats altres sentits com la vista o l’olfacte? També i sabeu com saben que algú està tocant el timbre de casa seva? Doncs per uns sensors de llum que a més vibren!

En aquest taller també ens han ensenyat a dir el nostre nom amb dactilologia, i hem après expressions quotidianes, animals, números i els dies de la setmana. Ha estat una gran experiència que recordarem per sempre!!!

WALL·E: Aquest últim dissabte hem viatjat fins a la pel·lícula de Wall·e per ajudar al seu protagonista, un robot encarregat de la neteja del planeta, a posar fi a aquells residus que constantment generem i donar-li un segon ús! I que millor que aprofitar que aviat és nadal i fer un amic invisible entre tot nosaltrxs amb material reciclat!!! Han sortit idees tan boniques i originals com guardioles amb ampolles d’aigua i capsules de cafè, titelles amb rotllos de paper o naus espacials amb pots i cartró! Ha estat una molt bona manera d’acabar l’any.

Ara toca descansar i gaudir de la màgia del nadal. Us desitgem una moltbona entrada d’any, nosaltres ens acomiadem fins el gener, però no sense dirben clar que…

VISCA L’ESPLAI SANT JORDI!!!

Categories: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada