El cap de setmana del 24 i 25 de novembre els Raikutxis per fi vam realitzar la nostra primera excursió del curs a la casa de colònies Artur Martorell, a Calafell. En teníem moltíssimes ganes i el primer que vam fer va ser donar una passejada per la platja!!!

Durant el dissabte a la tarda ens vam trobar a dos germans, la Judy i el Peter, que havien trobat un tauler de joc a l’àtic de casa seva on posava “Jumanji”. Quan el van obrir van veure que a dins hi havia un retall de diari de feia 26 anys on apareixia la fotografia d’una nena que es deia Alana i que havia desaparegut en estranyes circumstàncies. En Peter tenia molta curiositat per descobrir de què anava el joc, però la Judy, més temerosa i responsable, tenia por de trobar alguna cosa perillosa. Al final en Peter va tirar el dau i, al treure el número 5, va sortir del joc una dona d’aspecte salvatge però amb algunes semblances amb la nena de la foto. I efectivament era la nena de la foto! Havia estat tancada al joc durant 26 anys!!! 

La Judy i en Peter es van espantar molt i volien tornar a guardar el joc, però l’Alana els hi va dir que un cop obert, el joc només podria acabar quan algun dels jugadors arribés al final i cridés la paraula “Jumanji”. I com si això no fos suficient, el següent jugador en poder tirar els daus era la Sara, l’amiga amb la que l’Alana havia iniciat la partida feia 26 anys. Així doncs, els Raikutxis vam decidir ajudar als nostres nous amics i ens vam posar a investigar sobre on podria estar la Sara. 

Quan per fi la vam trobar, ens va costar una mica convèrcer-la de que ens ajudés perquè tenia molta por del que pogués passar, però al final va accedir i vam poder començar a jugar. No va ser fàcil superar les proves que el joc ens anava donant, però entre tots i totes vam aconseguir enfrontar-nos a lleons, mosquits verinosos, micos dolents i terratrèmols, entre d’altres. 

Finalment vam realitzar l’última prova, una macro bandera a dues bandes on vam donar el màxim de nosaltres i, a l’arribar al final del taulell, vam cridar amb totes les nostres forces “Jumanji”!!! No imaginarieu mai el que va passar després… L’Alana i la Sara van retrocedir en el temps fins al dia en que tot va començar quan tenien 10 anys! Havien guanyat i l’Alana mai havia desaparegut. Per tal que mai ningú tornés a trobar el joc i li passessin les coses terribles que elles havien viscut, van decidir tirar-lo al riu. El temps va anar passant i la seva amistat mai es va afeblir. 26 anys després es van retrobar amb la Judy i en Peter, però aquests, com que mai havien jugat al joc, no les van reconèixer. 

Quines aventures més intenses vam estar vivint durant tot el cap de setmana fins que, finalment, diumenge a la tarda vam haver d’agafar les motxilles i tornar cap a Barcelona. Ja estem desitjant saber què ens depararà la propera excursió!!!


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.