Ja portem 5 dissabtes d’esplai des que vam comensar el curs i els Raikutxis no parem de viure grans aventures gràcies a un ésser màgic que hem conegut i que té el poder de viatjarpel món de les pel·lícules: la Drim! 

El primer dia teníem moltes ganes de saber què ens depararia aquest nou curs, i aviat ho vam esbrinar al rebre una misteriosa carta de la Drim. Es presentava com un ésser màgic que durant milers d’anys havia estat viatjant i descobrintels indrets més misteriosos, però ara tenia la missió de conèixer el món de les pel·lícules i descobrir tots els secrets que s’hi amaguen dins! Volia saber si nosaltres estàvem prou preparats i motivats per acompanyar-la, així que ens va fer passar unes proves que, amb la cooperació de tot el grup, vam aconseguir superar! Ja estàvem llestos per iniciar el nostre viatge i teníem moltes ganes d’esbrinar les pel·lícules a on aniríem, que de moment han estat les següents:

Rapunzel: on vam conèixer una noia amb els cabells daurats i molt llargs que havia estat tancada en una torre en contra de la seva voluntat. Amb l’ajuda de tots i totes vam superar una sèrie d’obstacles fins a aconseguir la clau per alliberar-la i després vam reflexionar sobre el que podria fer ara, que per fi era lliure. A més, també vam reflexionar sobre el que és per nosaltres la llibertat i quines són les coses que ens fan sentir així. 

Ratatuille: aquest petit ratolí amb un gran do per la cuina ens va demanar la nostra ajuda perquè havia estat tan encostipat que havia perdut l’olfacte i això un chef com ell no s’ho podia permetre i menys quan estava a punt de visitar-lo un jutge gastronòmic que li podia otorgar una estrella. Nosaltres vam voler ajudar-lo demostrant els nostres coneixements sobre cuina i creant per grups un menú de dos plats boníssims! El jutge va quedar tan impressionat que en Ratatuille va guanyar!

Coco: aquell dia vam rebre una carta de la Drim on ens explica que s’havia quedat atrapada amb en Miguel, un noi mexicà amb una gran passió per la música, al món dels morts. L’única manera de sortir-ne era cantant una cançó molt important per en Miguel, però l’havia oblidat. Els Raikutxis vam haver de superar un scaperoom amb diversos enigmes per trobar els dígits que obrissin un candau. A dins vam trobar la lletra de la cançó per la Drim i en Miguel i unes pintures de cara que vam utilitzar per recrear el maquillatge típic del dia dels morts!

Alícia en el país de les Meravelles: després de veure passar corrents un conill amb un rellotge a la mà i rebre per part de la Drim un tros de mapa del país de les meravelles com a pista, vam decidir sortir a buscar-lo! En el primer punt que marcava el mapa vam trobar una ampolla amb un líquid negre molt estrany que ens vam haver de beure sencer per saber on estaven amagades les claus que obrien la porta a aquell país! Un cop a dins vam aconseguir trobar al conill i vam conèixer a una oruga molt sabia que estava llegint, a un home amb un barret extravagant que celebrava el dia del seu no aniversari i a un gat avorrit que volia jugar amb nosaltres. Per últim, ens vam trobar amb la malvada reina de cors que no ens deixava marxar fins que la guanyéssim a un joc de cartes. Menys mal que finalment la vam guanyar, perquè sinó ens haguéssim quedat atrapats allà per sempre!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada