Quina sort despertar-se i adonar-nos que aquest cop sí que estàvem on havíem d’estar: Alderaan! Però ens hem trobat amb uns habitants molt desconfiats que, tot i saber on estava amagat en Koon Windu, no ens ho volien dir perquè no es fiaven de les nostres intencions. Ens han posat a prova obligant-nos a realitzar una sèrie de proves per guanyar-nos la seva confiança i així, finalment, confessar-nos el seu amagatall.

No us imaginareu mai el que ha passat després! Ha aparegut en Big Boss per preguntar-nos si per fi l’havíem capturat i en aquell precís moment en Koon Windu s’ha presentat amb uns documents que demostraven que el veritable dolent era el propi Big Boss. Totes les desgràcies que havien passat en els diversos planetes que havíem visitat eren culpa de l’ambició d’en Big Boss i en Koon Windu ho havia descobert i havia estat viatjant a cada un d’ells per intentar solucionar-los. Ens hem sentit molt enganyats per en Big Boss i l’hem detingut. Ara es troba dins d’una nau camí al planeta Estremeco, on conviurà durant un temps amb els altres delinqüents de la galàxia. Pel que fa a nosaltres, en Koon Windu, juntament amb els habitants del planeta Alderaan, ens ha convidat a un sopar galàctic per celebrar la pau i el final exitós de la missió. Hem ballat, cantat i demostrat tot el que hem après.

Categories: General

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.