Estàvem dormint mentre ens dirigíem a Alderaan tal com havíem planejat quan un soroll de sirenes ens han despertat del nostre somni. Segons sembla, durant la nit la nau s’ha desviat cap a Estremeco, planeta en el qual es troben empresonats els monstres més terribles de la galàxia. En Big Boss ens ha enviat una carta informant-nos que han escapat de la presó d’alta seguretat i nosaltres érem els agents més propers. Calia que resolguéssim aquesta crisi amb la màxima rapidesa possible per poder reprendre la nostra veritable missió. Hem esmorzat per agafar forces i ens hem dividit en tres grups per buscar pistes que ens portessin als terribles monstres. Aquestes pistes també ens indicaven quins eren els punts dèbils de cada monstre i ho hem utilitzat per guanyar-nos la seva confiança i portar-los al punt de trobada. Els agents més experimentats els han immobilitzat i se’ls han emportat de nou a la presó. Crisi solucionada!

Com que hem estat molt efectius, durant la tarda ens hem guanyat el dret a gaudir d’una estona més de piscina. Que divertit ha estat jugar a jocs tradicionals com el mocador o el mata conills dins de l’aigua. A més, també hem tingut temps per parlar entre nosaltres i reflexionar sobre temes que ens afecten diàriament i intercanviar diversos punts de vista.

Després de sopar i haver vist l’eclipsi lunar ens disposàvem a pujar de nou a la nau quan ens hem adonat d’una cosa, no teníem les claus! Els agents experimentats se les havien deixat dins de la presó i ara calia recuperar-les. No ha estat una feina fàcil, ja que ens hem hagut d’omplir de valentia per entrar per parelles en una presó que semblava estar en ruïnes i enfrontar-nos a tots els éssers que l’habitaven. No obstant això, ho hem acabat aconseguint i per fi hem pogut marxar, una mica més tard del que esperàvem, a dormir dins de la nau mentre aquesta ens dirigeix, ara sí, cap Alderaan.

Categories: General

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.