L’última pista a Mambrutara ens portava fins a aquest planeta: el PsyFy, un dels més petits de la galàxia però orbitat per tres llunes. Els seus habitants ens han comentat que un ésser misteriós (pressentim que es tracta d’en Koon Windu) els hi ha robat la música. Ens han demanat la nostra ajuda a canvi de desvelar-nos l’amagatall del fugitiu. No ens ho hem hagut de pensar molt, clar que els hem ajudat i no només per la pista que ens donaven a canvi, sinó perquè ens encanta la música i no podem imaginar-nos cap planeta sense. Així doncs, durant el matí hem lluitat per grups per veure si entre tots coneixíem suficients estils i grups de música per poder ajudar-los.

Després de dinar hem continuat aportant informació sobre la música, aquest cop havíem d’endevinar el nom de les cançons que sonaven perquè els ciutadans del planeta poguessin identificar-les i endreçar-les en nous àlbums. Finalment ha arribat el moment més important! Hem hagut d’utilitzar tot el nostre enginy per crear nous instruments a partir del material reciclat que tenien i ha estat un èxit! Hem creat guitarres, ukeleles, tambors, pianos… Després els hi hem ofert un concert amb els instruments perquè veiessin com funcionaven i poguessin utilitzar-los ells en el futur.

A la nit ens ho han confessat, molts dels seus informadors situen amb molta probabilitat al fugitiu Koon Windu al planeta Alderaan. Ens dirigim cap allà amb l’esperança que aquest planeta sigui el definitiu. Us informarem!

Categories: General

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.