Cinquè dia de la missió. Avui tot ha estat diferent: hem viscut un dia capgirat! Ens han tret del son en el Planeta Betelegeuse, aquell que s’encarrega de fer funcionar el Sol. Però avui no era un dia corrent pels seus treballadors, al contrari, els habitants d’aquesta terra estaven tristos perquè no troben a l’amor de la seva vida i per això han deixat de fer funcionar el sol, de manera que tots els planetes s’estan veient afectats per una foscor i una fredor mortal. La nostra missió es tracta de pujar-los l’autoestima i que entenguin que la felicitat no recau en trobar a una persona, sinó en estimar-se a un mateix.

Heus aquí que hem decidit donar-nos molt d’amor entre nosaltres i als betelegeuses, primer a partir d’una bona remullada acompanyada de missatges positius, i en segon lloc, abraçant-nos entre tots i totes!

Després de sopar, hem continuat promovent l’estima per totxs tenyint de colors vius les nostres samarretes i escrivint-nos i dibuixant-nos el cos (body painting) aquelles coses boniques de la persona. A continuació hem recorregut diverses parades per comprovar fins a quin punt sabem de nosaltres: què ens fa por?, què podria millorar?, quin és el meu somni?, etc. Tot això ens ha ajudat a estimar-nos una mica més, i els betelegeuses cada cop estaven més feliços i han aconseguit que hi hagués més llum per poder anar a dinar!

Ara ja hi havia molta més llum, però ens quedava una incògnita: què en sabem de l’amor? Per grups d’edat, ens hem reunit per desxifrar-ho! Ha estat molt interessant!

Categories: General

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.