Bon dia agents interestel·lars! La pista d’ahir ens deia que en Koon Windu potser es trobava al planeta Asimov, així que allà ens hem dirigit. Amb la mala sort que en arribar, uns robots ens han explicat que havien perdut la seva creativitat i possibilitat d’imaginació i creació de projectes. I sí, els hem ajudat, ja que no podíem marxar sense fer-ho. Així doncs, durant el matí els hem ensenyat diverses tècniques plàstiques perquè veiessin la diversitat de l’art.

A la tarda hem espremut al màxim la nostra imaginació i emprenedoria creant nous negocis i projectes. Gràcies a això, els robots han pogut refer el seu planeta tal com el tenien i el volien i com a agraïment ens han informat que s’ha vist per últim cop a en Koon Windu al planeta Betelegeuse! Allà és on ens dirigirem aquesta nit mentre dormim. Serà demà el dia en què per fi el puguem capturar?

Categories: General

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.