En la nostra primera missió intergalàctica despertem al planeta Icsequisexs, on ens trobem amb un conflicte intern entre les tres tribus que hi viuen: els Ics, les Equis i lis Exs. En Big Boss ha estat molt clar amb les seves indicacions: a part de buscar informació sobre els últims moviments d’en Koon Windu, haviem d’introduir-nos en les tres tribus per comprendre el seu funcionament, els motius del seu enfrontament i intentar retornar la pau i el diàleg.

Així doncs, després d’agafar forces esmorzant, hem presenciat una reunió entre els líders de les tres tribus on no han parat de discutir i finalment s’han declarat la guerra. Només hi hauria un guanyador i els altres haurien de complir les seves ordres.

Els agents intergalactics ens hem dividit entre els tres equips i el primer que hem hagut de fer ha estat buscar material per la guerra (globus, pintura, farina…) i preparar-ho tot. Després hem lluitat de valent i finalment, l’equip menys tacat i per tant el vencedor ha estat … ELS ICS.

 

 

 

 

 

 

Durant la tarda l’equip guanyador s’ha encarregat de redactar les noves lleis mentre els altres dos grups s’encarregaven de buscar aliments, medicaments, treballar en la seguretat i altres aspectes necessaris per a la supervivència dels habitants. A meitat de tarda hi ha hagut una rebel·lió, les dues tribus perdedores durant la guerra s’han unit per enderrocar al nou govern i retornar les llibertats que els hi havien estat traient. Després d’això tots han aconseguit arribar a un acord, ja que s’han adonat que no eren tants els aspectes que els separaven com els que els unien i han decidit tornar-se a unir en una sola tribu, els IcsEquisExs i escollir a un nou govern a partir de la seva tradició més ancestral i que en els últims anys havia estat abandonada: Pandora.

Així doncs, quan s’ha fet fosc, els antics líders de les tres tribus han convocat una assemblea per a explicar-nos a tots els habitants i els agents intergalàctics en que consisteix la tradició de Pandora, que fa referència a la dona Pandora IcsEquisExs, fundadora de l’antigua societat IcsEquisExs abans de la guerra que els va separar.

Fa milers i milers d’anys va arribar d’una galàxia molt llunyana fugint d’un monstre terrible. Portava amb ella un misteriós cofre tancat que havia aconseguit salvar i que tenia el deure de protegir no obrir per res del món. Van passar els anys i poc a poc Pandora es va anar adaptant al seu nou planeta i va fundar la societat que a dia d’avui encara perdura: la icsequisexs. Abans de morir, Pandora necessitava trobar a un successor digne per liderar el planeta i, el que era més important, per continuar protegint el cofre tancat de la curiositat i ambició dels éssers vius i dels monstres. Per trobar a l’indicat, va fer passar als candidats per una sèrie de proves per veure la seva fortalesa mental i només un les va superar amb èxit. Des de llavors, cada cop que cal buscar a un nou successor, s’organitza aquesta prova.

Sabent això, ens hem separat en tres grups i cadascun ha escollit una caixa amb la qual intentar superar tots els reptes i les tentacions que se’ns presentessin. Aquests han estat molts i finalment cada grup ha acabat quedant-se amb la primera. Hem superat les temptacions i el tres líders han guanyat i han decidit compartir el govern. I el que és més important, hem aconseguit descobrir a quin planeta viatjar demà per continuar buscant a en Koon Windu: Wallee-23. Què ens depararà aquest planeta misteriós?

Categories: General

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.