Arriba el tercer trimestre i per fi el cap de setmana de l’excursió de grup, i per tant, la de Raikutxis! Així doncs, amb les motxilles plenes de menjar, les màrfegues a punt i els Raikutxis amb les piles ben carregades, vam decidir emprendre el camí cap a Vilafranca del Penedès on passaríem la nit.

Allà ens vam trobar amb la Lea que ens va explicar que li havia encantat participar en un concurs de cuina de la tele i que havia decidit presentar-se a molts més però necessitava de l’enginy i col·laboració dels Raikutxis per superar els reptes que es pogués trobar.

Després que cadascú es presentés als càstings inicials, vam participar a “Humor Amarillo” pels quals vam haver d’escalar, córrer, demostrar les nostres habilitats físiques tant individualment com en equip.

 

L’endemà, vam gaudir d’uns espectacles estel·lars de ball i cant dignes de programes com “Fama a bailar” o “Operación Triunfo” que van finalitzar amb unes fantàstiques improvisacions teatrals. A continuació, vam demostrar les nostres capacitats lingüístiques en un “Pasapalabra – Gran dictat” una mica passat per aigua (que ja va anar bé per refrescar-nos del sol).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Per tant, vam superar tots els concursos i la Lea ens ho va agrair molt! Malauradament, el cap de setmana ja s’acabava i havíem de fer el camí de tornada a Barcelona, però sempre ens quedarà a la memòria aquest gran cap de setmana ple de diversió, alegria i aventures! En volem més!0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.