Us imagineu marxar d’excursió i que de sobte un meteoròleg aparegui i us digui que la fi del món s’apropa? Què farieu si tinguéssiu a les vostres mans canviar el destí? Algun cop us heu plantejat què és el que podeu fer per cuidar el nostre planeta? Doncs tots aquests dubtes són els que els infants de l’esplai vam haver de resoldre durant l’excursió de primavera!!! Us ho explicarem:

 

Vam marxar el cap de setmana del 24 i 25 de març i ja des de primera hora del matí va començar a ploure. Nosaltres pensavem que es tractava d’una pluja com qualsevol altra, però vam descobrir que això no era així quan ens va venir a visitar un meteoròleg especialitzat en catàstrofes medioambientals i ens va dir que això només era el principi, ja que en les següents 48h s’anirien desencadenant una sèrie de successos que acabarien amb el planeta tal i com el coneixiem. Al principi no ens el vam creure, pensavem que estava boig i que no deia més que mentides, però després d’una estona ens vam adonar que el que deia era cert i que depenia de nosaltres el fet de canviar-ho! Ho aconseguiriem?

El primer que vam fer va ser comprovar els nostres coneixements en reciclatge. Després ens vam encarregar de crear els nostres propis negocis que fomentessin la cura del medi ambient. Van sortir negocis d’allò més originals com per exemple una discoteca que carregava mòbils a partir del moviment.
A la nit vam tornar a posar a prova els nostres coneixements amb un concurs de preguntes. Durant el matí de diumenge ens vam preparar per les possibles catàstrofes que poguessin arribar realitzant una sèrie de proves per aconseguir tot el material necessari.

Finalment, gràcies a la nostra col·laboració es van poder revertir els efectes de la catàstrofe i, el que és més important, vam aprendre què podiem fer a partir d’ara perquè això no tornés a passar mai. El nostre planeta depèn de tots i totes nosaltres. Està a les nostres mans cuidar-lo  per poder gaudir d’ell molts anys més. I tu, ho faràs?


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.