El cap de setmana del 3 i 4 de març vam fer la nostra excursió anual amb alguns esplais de zona 3 (Abat Cassià, Sant Vicenç i Mon Jove). Aquesta és una excursió especial perquè tot i qje marxem tots els grups junts, un cop arribem a la casa ens dividim per edats i compartim experiències amb els altres infants de l’esplai.
Aquest any vam marxar a la casa Can Brugarola, a Canet de Mar. Quan vam arribar ens van visitar uns científics que aparentment semblaven avis i ens van explicar que havien descobert moltes cures i la farmacèutica per la que treballaven els havia convertit en avis perquè no puguessin utilitzar-les. Al principi no ens ho acabàvem de creure i els avis tampoc confiaven del tot en nosaltres així que durant la tarda vam fer diverses activitats per coneixe’ns mutuament.

 

A la nit, quan ja ens creiem el que ens havien explicat els científics i estàvem dispossats a ajudar-los a curar-se va aparèixer un home que ens va explicar que existia una poció que els podia tornar a fer joves, però que haurien d’aconseguir-la durant el matí següent.
Així va ser com durant diumenge els grups van estar fent proves per aconseguir els ingredients que necessitava la poció i com, al final, van aconseguir que els científics deixessin de ser avis.

Per la tarda vam acabar l’excursió de la millor manera possible anant a la platja!!! Va ser una estona especial, plena de música i jocs que no oblidarem.

 


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.