Els padawans estem en una etapa molt important i decisiva a l’esplai. Sabem que ens estem fent grans i que cada cop les activitats aniran sent més complexes i amb una finalitat més rellevant. Anem adquirint més responsabilitats, però també trobem temps per jugar, per riure i per les sorpeses!!!
El dissabte 24 de febrer en vam tenir una de molt especial, ja que després de demanar-ho amb molta insistència, per fi vam poder anar al cinema Texas!
Però no podia ser tan fàcil; primer ens ho hauriem de guanyar! És per aixo que les nostres monitores ens tenien preparada una gimcana pel barri de Gràcia. Si superavem totes les proves i arribavem als llocs correctes aconseguiriem les entrades per veure una pel·lícula. I així ho vam fer:

Categories: Padawans

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.